Teboil: Asemilla tehtyjen ostosten rahat päätyvät Teboil-kauppiaille

 

Oy Teboil Ab:n tiedote on reaktio kuluttajien ja järjestöjen ostoboikotteihin, joita on viime päivinä Ukrainan konfliktin syttymisen jälkeen kohdistettu venäläisomisteisiin yrityksiin.


 

Teboil-kauppiaat ry ja Oy Teboil Ab ovat sopineet yhteisesti, ettei Teboil-kauppiailta veloiteta myyntisidonnaisia vuokramaksuja, kauppapaikkamaksuja eikä markkinointimaksuja. Oy Teboil Ab kertoi asiasta tiedotteessaan 2.3.2022.


Teboil-kauppiaat ry on neuvotellut Pekka Haapalaisen johdolla Teboilin kanssa siitä, että yhtiö keskeyttää välittömästi kauppiailta perittävien maksujen perimisen määräaikaisesti maalis-toukokuun ajaksi. Keskusteluja jatketaan yhtiön kanssa siitä, minkälaisella mallilla Teboil-kauppiaat jatkossa toimisivat Teboil-brändin alla itsenäisinä kauppiaina. Tällöin asiakkaat voivat jatkossakin vierailla Teboil-asemilla, tietäen kauppiaiden myynnin jäävän paikallisten yrittäjien kassoihin.

Teboil-huoltamoita Suomessa pyörittävät yksityiset yrittäjät, jotka toivovat suotuisaa ilmapiiriä ylläpitääkseen sujuvaa liiketoimintaa. Teboil-kauppiaat työllistävät yli 1 000 ihmistä.

Haapalainen on toiminut huoltamoyrittäjänä yli 20 vuotta: ”Kauppiaan työpäivä alkaa aamuvarhaisella. Päivän aikana tapaa paljon ihmisiä ja kokee monenlaisia iloisia hetkiä. Vahvuutemme on ammattitaitoinen, kokenut ja sitoutunut työporukka, joka tuntee hyvin kanta-asiakkaansa. Olen kiitollinen Teboilin kanssa sovitusta mallista, joka tukee kauppiaskenttämme toimintaa."

”Teboil-kauppiaat ovat olleet yhtiömme selkäranka jo vuosikymmenten ajan, ja tänään sovittu maksujen keskeytys on selkeä askel siihen, että asiakkaiden ei tarvitse olla huolissaan siitä, mihin asemilla tehtyjen ostosten rahat päätyvät”, kertoo Teboilin markkinointi- ja viestintäjohtaja Toni Flyckt.

Oy Teboil Ab:n tiedote on reaktio kuluttajien ja järjestöjen ostoboikotteihin, joita on viime päivinä Ukrainan konfliktin syttymisen jälkeen kohdistettu venäläisomisteisiin yrityksiin. Teboil on osa venäläistä Lukoil-konsernia. Toisaalta myös suomalaisomisteisen Nesteen öljystä yli puolet on tullut niin ikään Venäjältä.

 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäjän Pietari Suuri oli oikeasti suuri

East Office etsii toimistopäällikköä Helsinkiin

Presidentti Vladimir Putin vieraili Kiinassa