Anastasia-musikaali avaa Tampereen teatterisyksyn

Musikaali pohjaa Romanovien suvun ja keisari Nikolai II:n perheen kohtaloon ja siihen liitettyyn kiehtovaan mysteeriin.


 

Tampereen teatterisyksy käynnistyy viikonloppuna Tampereen Teatterissa Suomen ensi-iltansa saavalla Anastasia-musikaalilla. Loisteliaan musikaalin ohjauksesta vastaa Samuel Harjanne. 

 

Musikaali Anastasia saa Suomen ensi-iltansa tulevana viikonloppuna 2.9.2022 ja 3.9. Tampereen Teatterin päänäyttämöllä. Musikaali kiinnostaa, ja syksyn lipuista onkin tällä hetkellä myyty ja varattu jo 70 prosenttia eli 25 000 lippua. Anastasian ohjaa tämän hetken musikaaliohjaajien kärkinimi Samuel Harjanne ja päärooleissa nähdään Pia Piltz, Sinikka Sokka, Petrus Kähkönen, Ville Majamaa, Joel Mäkinen ja Kaisa Hela. Lavalla nähdään yhteensä 28 esiintyjää ja kapellimestari Marko Hilpo johtaa orkesterimontussa 15 soittajaa. Pukusuunnittelija Pirjo-Liiri Majavan johdolla on valmistunut 250 asukokonaisuutta. Muusta yltäkylläisestä visuaalisuudesta vastaavat lavastussuunnittelija Marjatta Kuivasto, videosuunnittelija Toni Haaranen ja valosuunnittelija Raimo Salmi. Äänisuunnittelusta vastaavat Ivan-Nicolas Bavard ja Jan-Mikael Träskelin, koreografiasta vastaa Chris Whittaker.
Musikaali pohjaa Romanovien suvun ja keisari Nikolai II:n perheen kohtaloon ja siihen liitettyyn kiehtovaan mysteeriin. Taianomainen tarina kuljettaa Romanovien palatsista Pariisiin, missä nuori ja rohkea Anja etsii itseään ja menneisyyttään. Suositusta animaatioelokuvastakin tutun tarinan on musikaaliksi luonut Tony-palkittu kolmikko, Terrence McNally, Stephen Flaherty ja Lynn Ahrens.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Venäjän Pietari Suuri oli oikeasti suuri

East Office etsii toimistopäällikköä Helsinkiin

Presidentti Vladimir Putin vieraili Kiinassa